LandgoedMarkt Hof te Dieren 2020

Van mei tot en met september 2020 organiseren wij wederom op de tweede zondag de LandgoedMarkt Hof te Dieren. Veel informatie vindt u op Facebook. Klik hier: FB LandgoedMarkt Hof te Dieren.

Steeds van 11.00 tot 17.00 uur. Gratis toegang, gratis parkeren en honden zijn aangelijnd toegestaan.

Wilt u informatie om als standhouder deel te nemen? Neem dan even contact op met ons. Let op: Ook na een Markt moet u makkelijk bereikbaar zijn; daarom zoeken wij bij voorkeur standhouders binnen een straal van circa 50 km rond Dieren.

LandgoedMarkt Hof te Dieren 2019

Op de tweede zondag van mei tot en met september organiseerden wij de LandgoedMarkt 2019. En op zondag 30 juni een extra Markt met als thema "Antiek & Brocante". Veel informatie vindt u op Facebook. Klik hier: FB LandgoedMarkt Hof te Dieren.

zondag 8 september 2019 was alweer de laatste...

LandgoedMarkt Hof te Dieren 2018

Een verandering: de tweede zondag van mei tot en met september organiseerden wij de LandgoedMarkt van 2018.

LandgoedMarkt Hof te Dieren 2017 Lustrum 10 jaar!                                  Bekijk hele website

Het was even wennen, maar we hielden de Markt op de oneven maanden: mei, juli en september.

 

Informatie en foto's vindt u op Facebook. Klik hier: FB LandgoedMarkt Hof te Dieren.

 

LandgoedMarkt Hof te Dieren in 2016

 

November: Deze Markt in Winterse sfeer was gezellig droog en zonnig. Voor de vele bezoekers ideaal weer. Hoewel zeer klein door het beperkte aantal kramen, hebben de meeste mensen genoten van de lekkere wijn, hapjes en de mooie aanbiedingen.

Oktober: Zo'n mooie herfst, behalve op deze dag. We hebben maar één bui gehad en die viel midden in de middag. Maar ja, daarvoor en daarna zijn er nog veel gezellige bezoekers geweest.

September: Wederom zaten de weerberichten ons niet mee: 95% kans op regen en net geen code Geel... Op enkele kleine buien was het droog en vaak kwam de zon erbij. Wat is het dan fijn om onze bezoekers te zien genieten van vele goed gevulde kramen!

Half augustus: Een mini Markt. Iedereen leek wel op vakantie en dat met een weervoorspelling met 95% kans op regen.... Gelukkig zagen we we veel vaste bezoekers en vonden anderen ook de weg naar de mooie wijngaard.

Augustus: Wat waren er weer mooie kramen op de wijngaard. Planten, interieur en tuin vindt u op de Markt. Dit keer ook lekkere focaccia uit onze houtoven en Italiaanse Bollen, heerlijk met een glas wijn.

Juli: Ach ja, diverse heftige buien troffen de Markt (code geel). Maar we zijn altijd blij met al die mensen die, ondanks dit weer, toch heerlijk komen genieten van de LandgoedMarkt, bij elk weertype!!

Juni: Wat een heerlijk weer: wederom zonovergoten, helaas voor sommigen te warm. Het Italiaans ijs liep voortreffelijk. Op het terras schonken we de Rosé Cretier 2015.

Mei: een frisse start ging over in een zonovergoten Markt. Nieuwe aanbieders en vertrouwde gezichten maakten deze LGM weer tot een mooi succes. Zeker de warme voorjaarszon in de middag en de lekkere focaccia's uit de houtoven zorgden voor Mediterrane sfeer!

 

LandgoedMarkt Hof te Dieren in 2014

 

Met een koude start (net boven het vriespunt), ging op zondag 4 mei 2014 het zevende seizoen van de gezelligste Markt weer van start. Toch bezochten enkele duizenden mensen de wijngaard. Vooral na de middag toen er een zonnetje doorbrak, werd het ouderwets gezellig. Genietend van mooi ingerichte kramen, ontluikende druivenstokken en een glas lekkere wijn, was het voor velen weer "Dieren, wijndorp aan de IJssel"!

En de Markt van 1 juni was weer geweldig: droog, 20 graden en veel nieuwe kramen.

Met medewerking en een concert van Muziekvereniging Excelsior uit Ellecom was de juli Markt gezellig en succesvol. Tja, 3 augustus: een zonovergoten dag. Iedereen was in vakantiestemming, de wijngaard bijna op zijn mooist. Wat kan je meer wensen?

In de tweede helft van de middag viel de Antiek & Brocante Markt in het water, wat erg jammer was. Maar we gingen gewoon door voor weer voor een mooie september Markt!!

En deze was mooi! Droog, zonnig weer, iets minder kramen dan gebruikelijk, maar een heel gezellige sfeer. Het terras zat de gehele dag vol met vriendelijke bezoekers en de standhouders waren ook tevreden.

Bij elke Markt blijkt het weer van die dag belangrijk. De één-na-laatste van oktober speelde ons "uit de kaart". Langdurige regen in de ochtend: wat jammer om zo ons zevende jaar van LandgoedMarkten te moeten eindigen.

Gelukkig heeft de LandgoedMarkt in Kerstsfeer nog alles goed kunnen maken: een zonovergoten zondag in december! Heerlijk: met mooie kramen, kerstbomen, glühwijn en warme chocolademelk!

Alle standhouders BEDANKT! Maar vooral: ALLE BEZOEKERS BEDANKT.

In 2015 gaan we gewoon door!

 

Wie heeft u op de Markt in 2014 kunnen ontmoeten?

 

IJs en bosbessenjam, wilgenvlechten, Stoofpotje van hert en zwijn, Pools Aardewerk, English Pie, Gerookte forel en paling, Biologisch brood en banket, Lederwaren van Elandleer, woonaccessoires van vers hout, Mosterd, halfedelstenen en mineralen, tuinaccessoires, Lifestyle Silver, Boeken over Brummen,

Antiek en Brocante, Oranjerie- en kuipplanten, Siersmeedwerk, Ginseng crèmes, honing, Chocolade en noga, Tuinontwerp, Hovenierswerk, Tweedehands boeken, woonaccessoires, Droge Franse worst, Viltproducten, Mooie stoffen, Keukenlinnen en kussens, Wereldwinkel, Poffertjes, Catering en droogbloemen, Stinzenplanten en bollen, Stroopwafels, Wollen kleding, Bonbons en chocolade, Kelims en Oosterse producten, Biologische groente(pakketten), Woonaccessoires van hout, Gezondheid uit de natuur, Biologische zeep, Stoelenmatten, Leren tassen en armbanden, Wollen artikelen, Fairtrade cadeaus en kinderkleding, Zuid Afrikaanse specialiteiten, Houten 3D puzzels, honing, Pelargoniums, leren tassen, vaste planten en dahlia's, de Theebus

 

Even meekijken wat anderen van de Markt vinden? Hierbij enkele links:

http://rheden.nieuws.nl/nieuws/20130818/Brocante-en-antiek-op-Landgoedmarkt-Dieren

http://detantevantjorven.blogspot.nl/2013/07/landgoedmarkt-hof-te-dieren.html

http://www.photofever.eu/market-on-the-vineyard-domein-hof-te-dieren/

http://mevrouwj.blogspot.nl/2012/08/landgoedmarkt.html

 
LandgoedMarkt Hof te Dieren in 2013
 
De Markt van mei was een groot openingssucces van het jaar 2013; mooi weer, gezellige kramen en vele bezoekers waren hier debet aan. Hoewel de juni Markt wat koeler was, trokken toch enkele duizenden bezoekers langs de sfeervolle kramen op de ontluikende wijngaard.
De Markt van 4 augustus was geweldig: met zeer zonnig weer, veel leuke kramen op een wijngaard die ècht deed denken aan een Mediterrane vakantie! Het was weer ouderwets genieten van zon, wijngaard en Markt!
De EXTRA Markt van zondag 18 augustus met het thema "Antiek en Brocante" begon regenachtig, maar de zon brak door en het werd héél gezellig druk. Velen hebben genoten van de mooi ingerichte kramen met ècht antiek en leuke brocante.
Waar kwam iedereen vandaan die 1ste zondag van september? Wat een boel vrolijke bezoekers kwam op deze, licht bewolkte, Markt af. We hebben onder andere Duitsers, Belgen, Engelsen, Chinezen, Turken en Nederlanders ontmoet; en iedereen heeft genoten!
We hebben medio december 2013 afgesloten met de "LandgoedMarkt in Kerstsfeer". Een kleinschalige Markt tussen het "grote geweld" in de omgeving; rond het gebouw stonden gezellige kramen en brandden de lampjes.
 
Hieronder ziet u wie er in 2013 allemaal zijn geweest:
 
Woonaccessoires uit Frankrijk, Pelargoniums, ocean drums, vilt, halfedelstenen en mineralen, IJs en bosbessenjam, Houtbewerking, Pools aardewerk, Geitenkaas, Ginseng crèmes, Natuurlijke decoraties, Mosterd, wilgenvlechtwerk, antiek en brocante, Leren tassen, Tweedehands boeken, Lekkere hapjes en droogbloemen, Franse delicatessen, Wollen kleding, kuipplanten, honing, de poffertjesfiets, stoffen en kleertjes, Kadoartikelen, Engelse Pie, Elandleren topproducten, Gerookte forel en paling, Tuinaanleg, Houten speelgoed, Chocolade en noga, Woondecoratie, houten meubelen, houtdraaiwerk, Nederlandse Cheddar, Wollen kelims, Decoratie van polystone, Chocolade en bonbons, Lakenveldervlees, Zweedse brocante, antiek en curiosa, Stinzenplanten en bollen, Stoofpotje van hert en zwijn, Thee, Olie en azijn, Handgesmeed tuingereedschap, Rubber sieraden en vilt, Tuinontwerp, Wereldwinkel, Biologische groentepakketten (Klik op de onderstreepte items voor de website )
 
Geen Markt was hetzelfde, elke keer stonden er bekende en nieuwe aanbieders....

Hierbij nog even een impressie van de sfeer in de afgelopen jaren.

LandgoedMarkt Hof te Dieren in Kerstsfeer 2012

Zelfs op deze winterse zondag 16 december 2012 stond de wijngaard in het teken van de LandgoedMarkt! Maar nu in mooie kerstsfeer met brandende vuurkorven, verschillende kerstbomen en lekker veel lichtjes. Tijdens deze laatste LandgoedMarkt van 2012 kon men genieten van onze wijn en huisgemaakte Glühwijn en werden verder heel veel Kerstinkopen gedaan. Denk dan bijvoorbeeld aan: vilt, houtbewerking, geitenkaas, Ginseng crèmes, antiek en brocante, leren tassen, wol en wollen kleding, gerookte forel, biologische groente, tuinaanleg, (houten) speelgoed, Kelims, Kerstkransen en decoraties, Misteltoe, AGAhuis en natuurlijk allerlei lekkers rondom wijn. (Klik op de onderstreepte items voor de website)

De verhalenverteller van De Woudlooper zorgde met zijn griezelige en mooie verhalen voor een bijzondere entourage.

LandgoedMarkt Hof te Dieren in 2012, 1ste lustrum

Op de Markt, achter de wijngaardmuur, stonden veel (nieuwe) kramen met lekkere, leuke en interessante producten opgesteld. Wie zijn er in 2012 geweest:

 

Perlagoniums, vilt, halfedelstenen en mineralen, ijs en bosbessenjam, houtbewerking, Veluws Stoofpotje, Pools aardewerk, geitenkaas, Ginseng crèmes, mosterd, Schotse/Keltische mode, natuurlijke zeep, thee, wilgenvlechtwerk, handgeschept papier, antiek en brocante, leren tassen, boeken, tuinontwerp, droogbloemen, Franse delicatessen, wol en wollen kleding, kuipplanten, honing, stoffen, tuinboeken en -zaden, bloemen en éénjarigen, wereldwinkel,  kadoartikelen, Engelse Pie, Elandleer Lederwaren, gerookte forel, dames jasjes, sjaals en handgemaakte sieraden, Franse azijn en olie, biologische groente, Provencaalse cadeauartikelen, tuinaanleg, (houten) speelgoed, chocolade, woondecoratie, houten meubelen, schilderijen, houtdraaiwerk, Nederlandse Cheddar, Kelims, (Klik op de onderstreepte items voor de website )

 

Kortom, er waren tijdens de lustrum editie van de LandgoedMarkt nog meer gezellige kraampjes met home, food, garden en streekproducten.

 

 

HOME

 

 

 

free counter