Domein Hof te Dieren

Contact & Routebeschrijving

 

Indien u ons wilt bereiken dan kunt u het beste een mail * sturen of even via het mobiele telefoonnummer contact opnemen.

Wij geven een nieuwsbrief uit waarin wij u op de hoogte houden van de activiteiten op de wijngaard. Geef uw e-mail adres door en wij houden ook op de hoogte. Maar let vooral op onze Facebook pagina. Deze geeft veel actuele informatie

 

Locatie wijngaard:

 

    Arnhemsestraatweg 16

    NL - 6953 AX DIEREN

    Telefoon: 06-223 99 642

    e-mail: wijngaard@cretier.nl

    Twitter: @wijngaarddieren

    Facebook: https://www.facebook.com/DomeinHofTeDierenWijngaard/

 

 

Van november tot en met maart is de wijngaard (bijna) alle zaterdagen open van 13 tot 17 uur. Op werkdagen kunt u op afspraak terecht! Bel 06-223 99 642. Gedurende het winterseizoen van november tot en met maart is de wijngaard op zondag gesloten.

 

Voor groepen verzorgen wij het hele jaar door Rondleidingen met Wijnproeverij, een Pure Proeverij en alle feesten (op afspraak).

 

Routebeschrijving

 

Onze wijngaard ligt tussen Dieren en Ellecom aan een nieuwe zeer mooie oprijlaan.

Volg de bruine borden (zie hiernaast) in Dieren en de routebeschrijving.

 

Vanaf Arnhem (Velperbroek):

De A348 afrijden, aan het eind linksaf de N348, stoplichten rechtdoor richting Dieren over nieuwe trace. Vervolgens afslag nemen (richting "Dieren zuid en Olburgen"). Bij T-splitsing (stoplichten) rechts, en na 250 m rechts de nieuwe klinkerweg op. Circa 600 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Vanaf Doetinchem/ Doesburg:

De N48 van Doetinchem via Keppel, Hummelo en Drempt naar Doesburg. IJsselbrug bij Doesburg over richting Dieren. Bij de eerste stoplichten rechtsaf richting Dieren. U ziet na 1,5 km links een bakstenen muur en rechts een "Chinees" en een school. Bij de bushaltes linksaf de klinkerweg op. Circa 600 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Vanaf Zutphen:

Via Leuvenheim door Spankeren naar Dieren. Niet de tunnel in maar volg de borden "Dieren Centrum" en "P+R". Bij verkeerslichten links afbuigen (richting "Dieren zuid en Olburgen"), vlak voor de "Chinees" en de bushaltes slaat u rechtsaf de nieuwe klinkerweg in. Circa 600 m doorrijden dan ziet u aan de linkerkant een groot smeedijzeren hek in een hoge muur. Hiervoor kunt u parkeren.

 

Met autonavigatie  (Tom Tom)

Zorg voor een zeer recente update! Instellen op Dieren, Arnhemsestraatweg 14.

Let op: U bent al gearriveerd als de navigatie nog circa 300 meter te gaan aangeeft (ingang het grote smeedijzeren hek)!

 

Per trein

Aankomst op NS-intercitystation Dieren. Station via passerelle uit richting bussen/Dieren Zuid en rechtsaf. Circa 900 meter lopend richting Ellecom (weg blijven volgen).

 

Per bus:

Aankomst bij halte Het Rhedens, Doesburgsedijk in Dieren. Circa 400 meter lopend richting Ellecom, of halte bij NS station Dieren, circa 900 meter lopend richting Ellecom.

 

ga naar HOME

 

 

 

 

Uw e-mail wordt alleen door ons gebruikt om u op de hoogte te houden van de activiteiten op onze wijngaard.